(0) 0 kr


Vi tar kort i våra butiker och i lastbilarna när vi levererar

Hur beställer jag?
Ring 040-44 54 90!, vi svarar på vardagar mellan 07.00 och 18.00 i telefon eller maila info@grus.nu. Det är bra om du är förberedd och har valt ut en eller ett par lämpliga tidpunkter då du vill att vi ska leverera. Vi behöver ca två till tre timmar på oss att leverera så du måste för säkerhets skull avsätta ett par timmar.

Hur lång tid i förväg måste jag beställa?
1-2 dagar innan leverans brukar vara tillräckligt. För större mängder är det bra om vi har några dagar extra på oss, omkring 3-5 dagar.

Hur levererar ni det jag beställt?
Vi levererar alltid med tippbil om inget annat avtalats vi beställningen. Vi har möjlighet att leverera med kranbil, säckat eller löst. Vi kan även leverera i en container som sätts av på gatan eller uppfarten.

Hur lite material kan man komma och hämta? Jag behöver bara en spann med singel, går det bra?
Naturligtvis får du handla hur lite du vill. Vi säljer säckar som du kan lasta materialet i. 4 tomma säckar kostar 100 kr (annars 30 kr/st). Dessa säckar rymmer 17 liter dvs ca 25kg. Priset varierar beroende på produkt. 
Du kan ha egna spannar eller säckar med dig, men vi vill att ni mäter med våra spannar för att veta hur mycket du köper.

Har du köpt säckar hos oss innan får du gärna komma tillbaka och lasta dessa igen utan att betala för nya utan endast betala för materialet! Tänk på att vi tyvärr inte har möjlighet att hjälpa dig att lasta materalet i säcken eller lyfta dem in i bilen, skyffel att lasta med finns att låna.

Hur små mängder kör ni ut? Jag behöver bara en halv kubikmeter sand till sandlådan, är det för lite?
Eftersom vi tar betalt för frakten per leveranstillfälle så finns det ingen minsta mängd. Vi kan köra allt mellan 500 liter och 7 kubikmeter för samma transportkostnad!

Jag har en liten hög med jord som ligger bredvid min uppfart, kan ni ta den med er tillbaka när ni ändå är där?
Har ni beställt material med kranbil så kan vi mot kostnad ta jorden med oss tillbaka. Har ni däremot beställt material med tippbil så har vi ingen möjlighet att hjälpa er med detta.

Jag har hyrt en släpvagn på macken och där står "maxlast 710 kg" men eftersom ni tar betalt för upp till 1000kg vill jag lasta mer än så! Kan jag få 1000 kg på släpet?
Vi lastar 500 kg eller max 1000 kg beroende på vad man har betalt för, se prislistan för mer info. Tänk på att kontrollera vad släpen ni hyr verkligen får lasta, 700-800 kg är den vanligaste storleken på sk hyrsläpar. Det kan se ganska lite ut på släpvagnen men vi har ett ansvar enligt trafikförordningen att inte lasta mer än släpens maxgräns. Om du har ett släp och en bil som är godkända för en högre vikt så lastar vi naturligtvis mer.

Måste jag vara hemma vid leveransen? Jag jobbar ju till 16:00 och kan inte vara hemma innan 16:30!
Någon måste vara hemma eftersom vi tar betalt med kort eller kontanter vid leveranstillfället. Beställer man i god tid finns det möjlighet att få en av tiderna efter 16 som vi erbjuder.

Har ni semesterstängt under sommaren?
Nej, vi har öppet som vanligt hela sommaren, 7-18, måndag-fredag samt 9-15 alla lördagar fram till och med sista helgen i oktober. Under vardagara i oktober stänger vi 16.
Öppettiderna i Kävlinge är något annorlunda. Från och med mitten på mars till början på oktober har vi öppet måndag till fredag 8-18 och lördagar mellan 9-15. Under oktober har vi öppet måndag till fredag mellan 8-16. November till mitten på mars är det stängt i Kävlinge.